Superblij zijn we dat Dusza onze Tatrahond 11 pups heeft gekregen van Maks, zoals hij wordt genoemd door zijn baasjes. Ze heeft een keer eerder pups gehad in het voorjaar van 2022 en gezien de wijze waarop ze om is gegaan met haar kroost bleek ze net zo’n geweldige, lieve,  zorgzame en geduldige moeder te zijn als dat Zibah was.

Uiteraard zijn we bij de keuze van haar partners zeer zorgvuldig te werk gegaan, waarbij een goede gezondheid, een prettig en open karakter en rastypische verschijning  belangrijk zijn voor ons. In Maks vonden we een geweldige partner voor haar. Hij is ontzettend lief, heel stabiel van karakter. Opgegroeid in een gezin met jonge kinderen. Ook voldoet hij, net als Dusza aan de gezondheidseisen die worden gesteld door TOPNL en zijn beiden gestest bij EMBARK. De stamboom van de toekomstige pups is hier in te zien.

De gezondheidsuitslagen van de beide ouderdieren zijn:
HD A
ED O/O
OCD vrij
Hart en ogen vrij

Dit is definitief ons laatste nestje Tatrahonden. We worden beiden een dagje ouder. Dat neemt niet weg dat we enorm zullen genieten van de puppies en ze met alle nodige zorg en aandacht zullen omringen.

Wil je graag meer weten en ben je op zoek naar een pup van dit prachtige ras, neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. De koffie staat klaar.