De ontwikkeling van de puppies week 4

Nu de pups sinds een week bijvoeding krijgen in de vorm van vlees en groentes, maken ze een ware groeispurt door. Ze spelen met elkaar en met het speelgoed wat ze hebben gekregen. Belagen af en toe ook hun moeder die het zich allemaal laat welgevallen en gaan druk op onderzoek uit. Ook de bezoekjes van de kleinkinderen vinden ze maar wat leuk.  Kleine hondjes worden het al.

De ontwikkeling van de puppies week 3

De derde week is de laatste week waarin Dusza volledig zelfstandig haar puppies voedt en ze eet voor drie. De oogjes en oren van de puppies zijn open gegaan en ze vinden het allemaal reuze spannend nog. De wereld wordt nu langzaamaan wat groter voor ze.  Nog laten ze zich rustig even op de weegschaal leggen, maar straks wachten we tot ze in slaap zijn en nemen dan het moment waar om te kijken hoeveel ze zijn gegroeid. Ze doen het prima en het is dan ook niet nodig dat elke dag te doen. De kleinkinderen doen niets liever als ze aaien en knuffelen.

De ontwikkeling van de puppies week 2

De kleintjes ontwikkelen zich razendsnel. Duzsa voedt ze zeer regelmatig en ze zijn nu aan het einde van week 2 allemaal al ruim over de kilo heen. Ze beginnen langzaam al wat rond te lopen en ook kunnen ze al zien. Weldra nemen ze ook geluiden waar uit hun omgeving en met hun reukvermogen is al helemaal niets mis. Zodra moeders de werpkist instapt komt het hele spul in beweging en weten ze niet hoe snel ze bij de melkbar moeten komen.

De ontwikkeling van de puppies week 1

De eerste week na de geboorte is heel goed verlopen. De pups drinken goed en zijn heel tevreden. Langzaam begint het pigment te komen en ze worden steeds sterker en bewegelijker. Dusza zorgt goed voor ze en is heel voorzichtig en lief.

Zibah ontmoet haar kleinkinderen en vindt ze helemaal geweldig.
Pasen met de puppies en Dusza
Een trotse en oh zo lieve mamma
Dutje doen
Het tiental slaapt en drinkt

De geboorte 12 april

Om 15.48  uur werd de eerste pup geboren van Dusza. In de opeenvolgende uren werden in totaal 11 pups geboren, 5 reuen en 5 teven.  Helaas heeft een reutje het niet gered. Vermoeid maar heel blij is ze met haar puppies en het gaat goed met ze.